KvK-nummer 71359745.
info@allemaalgezond.nl

Over ons

Wat leuk dat je Allemaal Gezond hebt gevonden!

Ik ben blij dat je onze site bekijkt. En aangezien je niet zomaar bij Allemaal Gezond komt neem ik aan dat je op zoek bent naar hulp of in ieder geval heel graag een verandering in je eet en leef patroon wilt aanbrengen.Voor hulp of een extra zetje in de juiste richting ben je hier op het goede adres. Ik help jou graag!

Wil je graag op een gezonde manier van die overtollige kilo’s af? Wil je dat dit zonder enig JoJo-effect en op de lange termijn met een geweldig resultaat behaald zal worden? Kijk dan welke soort pakketten wij aanbieden en welke het beste bij jou zou passen. Met mijn jarenlange ervaring help ik jou graag op weg.

In het kort over mij:

Mijn naam is Romy en ik ben gediplomeerd Gewichtsconsulent. Ik ben zo ongeveer mijn hele leven al met voeding bezig, vooral gezonde voeding en dit is zelfs tot het uiterste gegaan. Het werd een soort obsessie waar ik nog steeds aan werk want een gezond lichaam is een Work in Progress, hier zul je altijd aan moeten blijven werken. Maar dat is het waard toch? Je gezondheid is het belangrijkste wat telt, dit is lichamelijk en mentaal waarbij je best een beetje hulp kunt gebruiken soms. Ik ben een luisterend oor, iemand die jou kan helpen plezier te krijgen in wat je eet en samen kunnen we voor jou een nieuw eetpatroon opbouwen waar jij gelukkig van wordt.

Wil jij dus graag hulp om van gezond eten en een gezond lichaam geen obsessie te maken maar je levensstijl? En daarbij de nodige kilo’s verliezen?

Neem dan contact met ons op of kies direct voor een van onze pakketten.